دوست عزیز من مدیر قدیمی پی سی ست هستم نه مدیر آزمایشی.اشتباه کردی.سیسیکم هم تا دلت بخاد دارم به هرحال هرسایتی یکی هم بده کافیه.هدف من کمک بود.ولی اصلا خوشم نیومد.به امید دیدار
دوست عزیز من مدیر قدیمی پی سی ست هستم نه مدیر آزمایشی.اشتباه کردی.سیسیکم هم تا دلت بخاد دارم به هرحال هرسایتی یکی هم بده کافیه.هدف من کمک بود.ولی اصلا خوشم نیومد.به امید دیدار
به دلیل فعالیت مستمر و مفید و ارزشمند جناب ™Arman و پستهای مفید و آنلاین بودن هر روزه ایشون سیسیکم 1 ساله رایگان به ایشون تعلق گرفته که از طریق پیام خصوصی به ایشون تحویل داده شد
کاربران که قصد همکاری با سایت رو دارن در همین تاپیک اعلام کنن و شروع به فعالیت کنن به مدیران فعال اکانت سیسیکم تعلق میگیرد
از بر هم زدن نظم تاپیک خوداری کنید پست های نامربوط حذف میشوند
سلام. بنده میتونم در بخشهای مدیااستار و استارمکس و اسکار فعالیت کنم
سلام دوست عزیز
شما فعالیت داشته باشید فعالیت شما زییر نظر گرفته میشه اگر خوب بود و ........ مراحل ارتقاء مدیریت شما انجام میشه ممنونم از شما
درضمن برای گذاشتن نرم فزار برای هر مدلی از موضوع نمونه که برای نرم افزارهای قبلی گذاشته شده استفاده کنید و همچنین برای توضیحات نرم افزار هم به همین شکل عمل کنید
صرف اینکه از سایتها فقط کپی و پیست بشه کافی نیست اینجا به زیبا بودن تاپیک و سردر گم نبودن تاپیکها اهمیت داده میشه
ممنونم از همکاری شما موفق باشید
سلام
بنده میخوام در قسمت رسیورهای G-share global فعالیت کنم. بخش نرمافزار،سوالات و مشکلات و...
باسلام بنده میخام بخش استارمکس .ایستار واستارست فعالیت کنم.باتشکر
خداروشکر. تو سایت کسی نیست
باسلام وخسته نباشید خدمت مدیریت مای کسرا بنده اعلام امادگی خودرا باسایت شما درزمینه استارمکس وایستاروحتی دانگل میکروباکس که برنامه فعال اونو که کاملا سالم وبارفریز بشدت کم میباشد درسایت دیگه هم قراردادم ومنتظرپاسخ شما جهت همکاری شدم وجوابی دریافت نکردم باتشکرازشما خدانگهدار.
باتشکربنده فعالیتمو با شما رسما اغاز واعلام همکاری مینمایم باتشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)