GSHARE به غیر از سایت اصلی
www.GSHARE.IR
هیچ کجا سایتی ندارد مواظب کلاهبردارها باشید
من چند ساله مشتری هستم و اکانتهام رو gshare.ir میخرم هم کانالهای رو باز میکنه که جای باز نمیشه و هم قیمتش مناسبه امنیتش هم میدونی که پولت خورده نمیشه پکیج binsportو dishtv.maxtv.و کانالها 3d هم باز میکنه کدوم احمقی میره اکانت دیگه بخره
من تازه گرفتم هم اسکای اچ دی باز شد هم بین اسپرت کیفیت بیسته بیسته خاک بر سر سیسیکم
تهیه کردم کانالها غیر قابل شیر هم باز شد بین اسپرتها
من چندین سال سیسیکم میخردیم چند روزه gshare.ir خریدم خدای فرقها زیاده بین اسپرتها و اسکای اچ دی و دیش تی وی ووووووووو چندین کانال دیگر با سیسیکم اصلا باز نمیشدن ولی بازن با این اکانت
بهترینه gshare.irمن چندین سال سیسیکم میخردیم چند روزه gshare.ir خریدم خدای فرقها زیاده بین اسپرتها و اسکای اچ دی و دیش تی وی ووووووووو چندین کانال دیگر با سیسیکم اصلا باز نمیشدن ولی بازن با این اکانت
من امروز اکانت gshare.ir خریدم شبکه هاش مثل اب حوردن باز میشه پکیج اسکای همش بازه کیفیتش وافعان عالیه
این اکانت عالیم رد کرده خیلی کیفیتش خوبه شبکه های yes HD وSKY3D به راحتی باز میشن رو اکانت GSHARE.IR
یک ماه اکانت gshare.ir خریدم خیلی خوبه و فقط دستتون درد نکنه بابت این اکانت خوبتون
با سلام و خسته نباشید من هیچ وقت نظر نمیزارم تو هیچ سایتی اما بار اولم که دارم نظر درمورد اکانت خوبه gsahre.ir میزارم من این اکانت برای باز شدن bin sport میخواستم اما به علاوه اینکه این شبکه ها باز شد فکر نمیکردم شبکه های دیگه ایی باز بشه اما ترکوند شبکه های بزرگسالو مثل اب خوردن باز کرد خیلی عالیه این اکانت gshare.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)